Fotowand

FULL COLOR FOTOWAND

Geef uw interieur, winkel, restaurant, kantoor, woon- of slaapkamer een unieke uitstraling met onze full color fotowanden, de enige beperking is het formaat van de muur.

Fotowanden, soms ook muurdecoratie genoemd, bieden de mogelijkheid om uw ruimte een geheel eigen signatuur te geven. De fotowand is een uniek product waarbij wij uw foto, afbeelding, tekst of logo op zeer groot formaat printen op hoogwaardig vinyl. Met onze fotowanden zijn de mogelijkheden onbeperkt! In tegenstelling tot fotobehang wordt er niet met behang stroken gewerkt, de fotowand bestaat uit één geheel wat zorgt voor een naadloos en super strak resultaat.

Ruimtes krijgen een andere dimensie, de werkplek van uw medewerkers fleurt op of u creëert een plek waar mensen even kunnen wegdromen. U hoeft geen rekening meer te houden met de grenzen van gewoon behang. Onze fotowanden zijn de beste full color sfeerbepalers. Door het inpakken van een muur verandert in een keer de hele sfeer in uw ruimte. Omdat iedere muur of wand anders is wordt elke fotowand op maat gemaakt.

We werken met hoogwaardig vinyl uit één stuk dat naadloos verlijmd kan worden op elk type muur. De afmeting van één stuk vinyl bedraagt 4m90 hoog en maar liefst 20m00 breed. Het materiaal dat gebruikt wordt is duurzaam, krasbestendig en werkt brandvertragend. Fotowanden kunnen echt tegen een stootje en zijn vrijwel overal toepasbaar.

Interesse in een Inno Reno fotowand in uw woning?

Contacteer ons